Milica Pavlović- My Face

13.09.2019 22:00

Vilsonovo šetalište, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

062 993 934

Bliži se petak 13., koji će ovog mjeseca klaberima i ljubiteljima dobre zabave u Sarajevu uljepšati Milica Pavlović. 

Naime, jedna od najatraktivnijih i najtraženijih pop-folk pjevačica, koja je nedavno proslavila 28-ti rođendan, nastupit će u popularnom klubu My Face na Vilsonovom šetalištu. 

Seksi senjorita, kako je mediji često nazivaju zbog istoimene pjesme sa njenog prvog studijskog albuma „Govor tela“, a koja je obilježila njenu karijeru, u prijestonicu donosi dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, što su najjači začini za nezaboravnu muzičku noć. 

Aktuelan je njen posljednji album "Zauvek", koji je ovog ljeta prešao pola milijarde pregleda na kanalu Youtube, što i ne čudi s obzirom da Pavlović važi za pjevačicu koja dosta ulaže u karijeru, pjesme i spotove, koji traju godinama. Neki od njenih hitova koji odišu ritmom koji tjera na igru, a koje će gosti My Face-a čuti naredni petak su i „Operisan od ljubavi“, „Boginja“, „Ljubi, Ljubi“, „Demantujem“, „Dominacija“, „Dve Po Dve“... 

Zanimljiv je podatak i da je Milica nedavno postala zaštitno lice Deichmanna, a ovo partnerstvo je jedinstveno, jer je to prvi put da njemački brend ima lokalnu celebrity kampanju u našoj zemlji.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.