x

ne zaboravlja

Milica Pavlović se prisjetila početka muzičke karijere: Keba je imao najodvratnije komentare upućene meni!

Pjevačica Milica Pavlović gostujući u TV emisiji pričala je o raznim temama. Između ostalog, pjevačica se prisjetila svojih početaka u “Zvezdama Granda” i otkrila čiji komentari iz žirija su je tada najviše pogađali.

Milica je istakla da je za njeno vaspitanje, i to što je radoholik, zaslužna njena porodica koja ju je od malena učila pravim vrijednostima.

– Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i dan danas mislim da može, mogao je po dvije smjene da spoji i da radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru kako bi obavljali sve poslove u sklopu domaćinstva. Ja cijeli život ispred sebe imam primjer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.


Milica se potom prisjetila svojih prvih muzičkih početaka, i istakla da nije sve bilo toliko lako koliko se tada činilo.

– Danas je to onako smiješno, ali taj čovjek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu, postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao “Evo ga Keba u publici, u prvom redu u fan pitu” – ispričala je Milica kroz smijeh.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.