x

pao poljubac u kolima

Milica Todorović poslije poljubaca s Karićem: Jugoslav me vodio u neke stanove na Senjaku!

Pjevačica Milica Todorović oglasila se za Kurir pošto je snimljena kako vrijeme provodi sa Jugoslavom Karićem i kako je pao poljubac u kolima i tvrdi da su se njih dvoje sastali poslovno.

"Taj dan sa provela s prijateljima. Prvo sa kumom Stevom, a potom sa stilistkinjom Ivanom, njenim suprugom Tonijem, Ćirom i Jugoslavom. Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku i nakon toga odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovjek ne može ni kafu da popije s nekim, a da ne bude u vezi. Mi se samo družimo i to je sve", rekla je pjevačica za Kurir.


Podsjetimo, Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli. On ju je odvezao do stana, a onda je pao i - poljubac, a sve su snimile kamere Paparaco lova.

Milica je prošle godine raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, dok je Jugoslav nedavno stavio tačku na brak sa dizajnerkom enterijera Elenom Karaman. Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svjetski teniser Novak Đoković.


Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živjela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka namještaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju m.nstruaciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.