x

Milijana mi je napravila zamku da dođe do para! Nismo ni bili zajedno: Milojko izgorio od bijesa, pa iznio najveće tajne!

Milijana Božić istakla je kako neće više biti sa Milojkom, a on je pobijesnio pa osuo po svojoj ženi. Gosti u studiju savjetovali su Milijanu da zauvijek zatvori vrata svojoj bivšoj ljubavi, što je ona prihvatila, a Božić je tada "izgorio od bijesa".

"Da nije bilo mene, Milijana nikada ne bi došla ovdje. Napravila je meni zamku, željela je da dođe do para. Nije neki radnik, već ljenština. Njoj je posao da juri matore i šeta kera. Kada nešto ne znate, nemojte da pričate, meni slava ne treba. Pitajte nju kako smo došli ovdje! Ja sa njom nemam svađu, ona je uradila što je uradila. Meni je prišla kada sam bio operisan, uvijek je ona mene jurila", vikao je Milojko bijesan.

"Oženio sam je da mi bude pri ruci. Nikad nismo ni bili zajedno, ona je mene gledala. Mene je prevarila sa čovjekom od 56 godina poslije 7 dana, voli starije ljude", pričao je Milojko i zacrvenio se od gnjeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.