x

Milioner aktivirao autopilot da bi u avionu imao intimne odnose s djevojčicom

Milioneru iz New Jerseya prijeti višegodišnja kazna zatvora nakon priznanja da je imao seks s djevojčicom dok je upravljao svojim privatnim avionom.

Američki biznismen Stephen Bradly Mell, 53 aktivirao je u privatnom avionu autopilota kako bi se upustio u seksualne odnose 15-godišnjakinjom, prenose mediji.

Njega je djevojčicina majka zamolila da joj da nekoliko lekcija iz pilotiranja. Milioner je pristao, a sada mu, zbog se*sa s maloljetnicom, prijeti najmanje pet godina robije.

Oženjeni otac troje djece, nakon časova pilotiranja, upustio se u prepisku s djevojčicom, a dopisivanje je postalo se*sualno kada je upitao da li zna kako se izvodi oralni se*s.

Nakon toga je pozvao da provede neko vrijeme u njegovoj vikendici gdje je, prema sudskim zapisima, njoj pružio oralni se*s, da bi joj kasnije poslao poruku "nedostaješ mi".

Sljedećeg mjeseca imali su se*sualne odnose, nakon kojih joj je kupio i "pilulu za dan poslije".

„Kada si nervozna, više boli. Ako si napaljena, osjećaj je mnogo bolji“, pisao joj je u sms porukama.

Nakon toga je usiljedio i sporni let, tokom kojeg je milioner uključio autopilota i imao se*s sa djevojčicom. Nakon toga su ponovo imali se*sualne odnose, da bi je Mel počeo pritiskati da stavi spiralu, jedan od oblika kontracepcije.

Mel je priznao sudu sve što je radio i sada čeka izricanje kazne. 


(Radio Sarajevo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.