x

Miljana će poludjeti kad bude vidjela: Zola sinoć završio sa ovom zadrugarkom!

Lazar Čolić Zola, sinoć je u dnevnoj sobi razgovarao sa Majom Marinković. Naime, Marinkovićeva je primijetila da se sviđa Zoli, te je to i rekla Suzani Perović.

- Suzo, on se meni otvoreno nabacuje! - povikala je Maja u jednom momentu, pa mu se obratila: U emotivnoj sam depresiji. Hoćeš malo torte Zola? - upitala ga je Maja.

- Ja ne mogu da vjerujem da te zovem napolje i ti nećeš. Hoću da kuliram, zapalim cigaru, gledam u nebo, hoću da mi bude lijepo. J*bote, al' ti imaš visoko mišljenje o sebi. Ti sebe toliko uzdižeš, pričaš ljudima kako se ja tebi nabacujem. Šta pričaš ti čovječe? Opusti se - pričao je Zola Maji.


Podsjetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 2" nakon što je posjekla Jovanu Tomić Matoru po licu, a potom svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli uputila jezive prijetnje. Ali to nije sve, Kulićeva je i na svom Instagramu izbrisala svaki zajednički trenutak sa Zolom, a vidjećemo da li će uprkos svemu ostati ravnodušna kad bude vidjela Zolu u Majinoj blizini.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.