x

Miljana doživjela nervni slom, htjela da se naguta lijekova i da presiječe vene, obezbjeđenje je u posljednjem trenutku spriječilo! (VIDEO)

Miljana Kulić je prošle noći u Zadruzi napravila čitavu pometnju među zadrugarima. Ona je prvo pokušala da preskoči ogradu, pa je pala i povrijedila se, a zatim je stajala kod kapije i vikala da joj otvore, kako bi napustila rijaliti.

Kulićeva je noćas napravila pravu histeriju i to zbog toga što nema cigareta. Ona je napravila opšti haos. Prvo je otišla na kapiju i lupala tražeći da ide kod ljekara. Kada ju je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor, Kulićeva je još gore reagovala.

Pošto joj to nisu ispunili, Miljana je počela da razbija i baca sve što joj se našlo pod rukom.

Kulićeva je tu otkrila da se psihički ne osjeća dobro, jer je hvata napad panike, a žalila se i da joj nedostaju cigarete i hrana zbog čega je dodatno nervozna.

Pošto razgovor nije tekao u dobrom smijeru, Miljana je uzela svoj neseser sa lijekovima i otišla u kupatilo, govoreći kako će popiti sve lijekove koje ima u torbici. Međutim u tome nije uspjela, jer je obezbjeđenje stiglo na vrijeme. Oduzeli su joj sve lijekove, a ona je bijesno izašla napolje.

Nakon toga Miljana je u dvorištu našla ostatak šolje koju je ranije polomila, pa je uzela jedan komad kako bi sebi prerezala vene. Međutim, obezbjeđenje je dostrčalo i spriječilo ju je da se ozbiljno povrijedi.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.