x

Miljana i Zola hoće da prave bebu u rijalitiju, Mariji pozlilo i očitala im lekciju: Tako razmišljaju osobe na psihijatriji, vi ste dva retarda! (VIDEO)

Pitanje koje je izazvalo najveću dramu za crnim stolom bilo je upućeno Miljani Kulić, a ticalo se toga što se njena majka Marija protivi tome da ona dobije dijete sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. "Marija vam ne da da pravite dijete i uživate u ljubavi. Da li ćeš joj se suprotstaviti?" - glasilo je pitanje.


Miljana je ostala pri stavu da je jako zaljubljena u svog dečka i da želi da dobije dijete sa njim, ali ju je Marija odmah presjekla.

- Dijete se ne pravi u rijalitiju sa nekim koga ne poznaješ! Možda se ne zove Lazar, možda nije iz Dervente, možda nije zdrav! Prvo mora da se uradi analiza krvi, pa se izađe napolje i razmisli. A ovo dijete što imaš treba da osjeti majčinu ljubav, da mu se posvetiš. Lako ti je sada kada je tu dadilja, da te vidim da si po cijeli dan sa njim. Ne bi se sjetila još sedam godina da praviš djecu! Drugo, ne smatram njega sposobnim za porodicu i dijete - bila je oštra Marija.


- Ja djecu obožavam i ako se dogodi, želim da rodim. Ako mi je suđeno, dogodiće mi se ovdje - odgovorila je Miljana.

- Tako razmišljaju osobe koje su na psihijatrii, a ovo je za njih istureno odjeljenje.Tako se ponašaju osobe koje su bez grama mozga. Pravljenje djeteta više u životu neću da podržim. Ovo su za mene dva retarda, došli da prave djecu u rijalitiju - uzvratila joj je Marija.


Zola je tvrdio da je on sposoban za dijete i da želi da se ostvari kao roditelj sa osobom koju voli, što je Mariju dodatno iznerviralo jer je smatrala da on utiče loše na njenu kćerku. Ona je tvrdila da bi sve obaveze ponovo spale na ju, pa se u jednom trenutku rasplakala jer nije uspjela da urazumi Miljanu.

Da bi umirio svoju buduću taštu, Zola je javno obećao da će sačekati da izađe iz rijalitija da dobije dijete sa Miljanom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.