x

miksi se rasplakala

Miljana Kulić dobila poziv sa majkom: Marija otkrila kako se osjeća poslije operacije, pa dala kćerki najbitniji savjet! (Video)

Miljana Kulić je stigla uplakana pa je Drvo upitalo da li ima para za jedan poziv. Odmaah potom je krenula u govornicu, kako bi sačekala poziv od porodice, a javila joj se majka Marija koja je nedavno imala operaciju.


"Mikice, je li me čuješ? Pa gdje si zlato? Jesi dobro? Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično", javila se Marija.

"Je li me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemioterapijom?", pitala je Kulićeva.


"Ne lažem. Još je rano, za šest nedjelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama", odgovorila je Marija.

"Željko, evo je mama. Je li voliš mamu?", pričala je Miljana.


"Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo. Nemoj da se spremim da dođem na mjesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lijepo da priča, još se nije oporavio poslije operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata", poručila je Marija.


Nakon poziva sa majkom Marijom Kulić, Miljana Kulić otišla je da prošeta nasamo kako bi porazmislila o svemu.

Miljana je prolila gorke suze, jer je poslije toliko vremena saznala da su joj roditelji dobro, a osmijeh joj je izmamio njen sin Željko Kulić.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.