x

EVO KAKVO JE ZDRAVSTVENO STANJE KULIĆEVE

Miljana Kulić pod stalnim nadzorom ljekara: 8. dan borbe za život, rijaliti zvijezda trpi užasne bolove, mnogo je uznemirena...

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić prebačena je tokom jučerašnjeg dana u Urgentnom centru u Beogradu, a ona se već 8 dana bori za svoj život.

Miljana Kulić i dalje se bori sa komplikacijama koje su nastale kao posljedica operacije smanjenja želuca. Njeno stanje i dalje nije stabilno, a prema riječima izvora koji je upućen u Miljanino zdravstveno stanje, rijaliti zvijezda je i dalje na intenzivnoj njezi i trpi užasne bolove:


- Mnogo je uznemirena, negdje gubi krv, i na intenzivnoj njezi je. Ima užasne bolove u stomaku, otečena je i još uvijek je na kiseoniku - rekao je kratko za Informer izvor blizak Miljani.

Podsjetimo, Miljana Kulić prevezena je iz KC Niš hitno u Klinički centar Srbije u Beogradu. Ona je trenutno u šok-sobi Urgentnog centra i trpi velike bolove.


Kako je rekao Marko Đedović, koji se čuo sa Marijom, Miljana je morala da bude prebačena za Beograd!

- Danas su morali da je dovezu, vidjeli su još jedan taj tromb. Marija me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne smije da radi - istakao je Marko Đedović u Novom jutru sa Jovanom Jeremić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.