x

pravi haos

Miljana Kulić traži dozvolu od ljekara da izađe iz bolnice: Rijaliti zvijezda hoće u Niš!

Miljana Kulić se danima nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a njeno zdravstveno stanje poslije komplikacija od operacije smanjenja želuca je bolje nego što je bilo.

Miljana, kako se uveliko piše, pravi haos u bolnici, pa je osoblju i drugim pacijentima teško da se nose sa njom.

- I dalje pravi probleme, na svako malo viče, zahtijeva da joj se donese sve što poželi, a ljekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda i daju joj sedative. Juče je, za vrijeme posjeta kad nema prismotru ljekara, iskoristila vrijeme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car, što joj je na kratko popravilo raspoloženje, međutim brzo se vratila na staro - započinje izvor.


- Miljana je riješila da otpočne sve ispočetka, pa je odlučna da mnogo toga promijeni po napuštanju bolnice. Već danas je povukla potez koji će iznenaditi one sa kojima je u kontaktu, promijenila je broj telefona. Želi da se okruži novim ljudima, a vrijeme u bolnici joj jako teško pada. Nada se da će u narednim danima dobiti dozvolu da ode u Niš, mada je dosad više puta ljekarima tražila da ode na svoju odgovornost, ali nisu htjeli ni da čuju za to - dodaje isti izvor.


Miljana je, inače, uspjela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

- Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primijetili promjenu u njenom ponašanju - rekao je izvor za "Blic".

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.