x

Miljana mora da se riješi djeteta! Crnogorski pjevač tvrdi da je dijete njegovo i preklinje je: Dijete će nam imati psihičke probleme, ne dajte joj da rodi!

Zadrugarka Miljana Kulić ostala je trudna navodno sa Lazarom Čolić Zola. Međutim, u čitavu dramu uključio se i pjevač Bojan Tomović koji se sa Nišlijkom družio prije njenog ulaska na imanje u Šimanovcima.

- Ne mogu više da ćutim iako sam obećao Miljani, jer mi je žao Zole i grize me savjest. To dijete koje nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira zato što ja imam bipolarni poremećaj, a i Miljana je psihički nestabilna. Glavni razlog za abortus je što su i moji i Miljanini psihički problemi nažalost veoma često nasljedni i ja ne bih podnio da mi se dijete pati i prolazi isto kroz što i ja i Miljana. Zato molim čelnike rijalitija da joj što prije zakažu abortus dok nije kasno.


- Ja sam se svjesno odrekao roditeljstva, baš zbog bolesti, zato sam se prije 6 mjeseci i razveo nakon 13 godina braka. Znači, ni sa bivšom ženom nisam htio da rizikujem potomstvo, a ne sa nekom drugom djevojkom. Miljana je mlada, ima vremena da rađa još mnogo djece i da bude sretna, ali sa zdravim čovjekom, a ne sa mnom bipolarnim, od života i lijekova preumornim čovjekom. Ja se sa 37 godina osjećam kao da mi je 97 i znam da zbog terapije koja je za bipolar doživotna, ne bih mogao da budem dobar i odgovoran otac, a još bi tužnije bilo da dijete naslijedi poremećaj ili da ga čuva baba Marija.


- Miljana je insistirala da je "napunim", ja sam mislio da ne mogu da imam djece, ali eto desilo se čudo, kome nažalost ne mogu da se radujem jer je bipolarni poremećaj doživotna psihička bolest sa velikom stopom samoubistva, plus što ja imam i epi napade, a Miljaninu psihičku nestabilnost vidjeli ste svi na televiziji, tako da zamislite kakvu bi genetsku predispoziciju to dijete imalo. E, zato sam, iako možda zvuči sebično i grozno, za abortus, jer valjda i ja kao otac imam pravo glasa", rekao je Tomović.

ž

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.