x

Miljana odlučila da prijavi bivšeg dečka: Zola mi je zlostavljao sina!

Miljana Kulić hoće da prijavi bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu policiji, tvrdeći da je on nju maltretirao i zlostavljao njenog sina Željka. Kako je Miljana za Rijaliti rekla, Zola nije onaj čovjek koji se predstavlja, te je navela da ju je u svakom smislu ponizio i izigrao.

- Pored Zole sam prošla kroz pakao, i ne samo ja već i moj sin. Taj čovjek nikoga ne voli, mene je prevario da je fin, ali neće uspjeti da povrijedi mog sina, a vjerujte da je on sposoban i za to. Zamislite samo da je Lazaru smetalo dok Željko plače, nije htio ni da ga pipne, čak je tražio da nas dvoje pređemo u drugu sobu da ne sluša kako dijete plače. On je, bre, monstrum. Da ga je on čuvao, sin bi mi umro od plakanja. Ja sam riješila da ga prijavim policiji za zlostavljanje djeteta - priča iskreno Miljana i objašnjava kakve su se još stvari dešavale za tih nekoliko mjeseci dok su živjeli u iznajmljenom stanu u Nišu, koji je ona plaćala.


- Zola se samo folirao pred kamerama kako bi volio da Željka prihvati i odgaji kao svog sina. On nikada nije pridržao dijete, nikad se nije poigrao sa njim, samo se drao na njega. Jednom sam se strašno uplašila kada je Željko plakao, a on ga histerično uzeo i bacio na krevet. Dijete se tek tada zacijenilo i, da nije bilo mene, ko zna šta bi mu se desilo - kaže potresena Kulićka i priznaje da je Ivan Marinković, kakav god da je, bolji od Čolića:

- Čak je i onaj n.rkoman i pijanica pametniji i ima više osjećaja za Željka od Zole. Ja sam riješila da Marinkoviću dozvolim da viđa sina kad god poželi, ipak mu je on otac i sve mu najbolje želi. A i njemu sam zahvalna do neba što mi je poklonio ovog mog malog anđela. Da nije bilo Ivana, ne bi bilo ni Željka, tako da ću njemu uvijek progledati kroz prste.


Nakon ove jezive priče, Miljana se osvrnula na Marijine riječi i po ko zna koji put priznala da bi bolje prošla da je slušala majku.

- Sjećam se kad je trebalo da krenemo na ručak kod mojih, zamolila sam ga da sklopi kolica, jer mi je Željko bio u rukama, nisam mogla sama, a on je uzeo kolica i bacio ih o pod, počeo je da se dere. Kada sam to ispričala mami, rekla mi je da ga odmah izbacim iz stana i da završim sa njim. Međutim, ja je nisam poslušala, a bila je u pravu za sve. Zola je htio da me posvađa sa mojima, da mi uzme sve pare i uz to da ne vodi računa o mom sinu. Žao mi je što sam mu vjerovala, ispala sam glupa, a svi su mi pričali.

Podsjećanja radi, Miljanina majka je više puta isticala da se Zola loše ophodio prema njenom unuku, te je govorila čak i da je Lazar pušio m.rihuanu u prisustvu malog Željka. Miljana je bivšeg dečka optužila da joj je uzeo veliki novac, kao i da je nekoliko mjeseci živio na njen račun i kockao se njenim parama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.