x

svi zgroženi

Miljana ostaje bez kuće nakon diskvalifikacije: Ukućani ne prestaju da pričaju o Kulićevoj, Karić u suzama zbog dešavanja!

Miljana Kulić izbačena je iz rijalitija "Zadruga" zbog mučkog brutalnog prebijanja Lazara Čolića Zole, kome je razbila glavu dok je spavao.

Kulićeva je zgrozila javnost potezom, i naišla na osude cimera, a nakon što je diskvalifikovana u Bijeloj kući ne prestaje da se priča o njoj.

"Znaš ti šta je ono bilo. Sav je bio krvav. Nije se pomakao, jaukno nije. Ona ga je iznabadala na spavanju sa štiklom. Samo rukom je odmahnuo - prepričavao je zadrugar incident od sinoć.


"Pukao sam kao zvečka. Mučno mi je sve. Zamisli tako spavaš i neko te udari. Oka nisam sklopio", govorio je Stefan Karić kroz suze, on je istakao da mu je veoma teško bilo da gleda dok je Miljana razbijala glavu Zoli.


"Ona ima kad treba da se javlja psihijatru zbog sudskih procesa. Marija dok je bila tu mijenjala joj je terapiju, gledala kako reaguje. Ona je tamo naloži i tako zaglave, a potpisala je Marija mjenice za kuću. Rekla je ako bude diskvalifikovana uzeće joj kuću", pričao je Marko Đedović.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.