x

STABILIZOVALO SE STANJE

Miljana poslije 10 dana nije u životnoj opasnosti: Kulićeva izašla iz šok sobe, a ovo joj je najveći spas za psihu!

Miljana Kulić prebačena je u ponedjeljak iz šok-sobe na poluintenzivnu njegu Urgentnog centra. Psihički je i dalje loše, pa po cijeli dan viče da želi kući i da je gladna.

Rijaliti zvijezda se deset dana borila za život i konačno je pobijedila, a njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

- Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja! Juče je bila na detaljnim pregledima, poslije kojih su ljekari odlučili da je premjeste na poluintenzivnu njegu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom ljekara - priča dobro obaviješten izvor.


On dodaje da je Kulićeva fizički bolje, ali da je psihički i dalje veoma loše:

- Ljekarima i sestrama nimalo nije lako s njom! Stalno se dere kako hoće da ide kući i da ne može više da podnese bolnicu. Čak je tjerala jednu medicinsku sestru da joj donese otpusnu listu i da joj dozvoli da napiše da na svoju odgovornost izlazi iz Urgentnog. I danju i noću se žali da je gladna, iako još ne smije da jede. U nekoliko navrata je bila i agresivna, pa su joj doktori pojačali dozu lijekova za smirenje - priča izvor.


Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za kćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s ljekarima.

- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija i dodala da ljekari daju sve od sebe da je izliječe.


- I dalje dobija "fraksiparin" kako bi joj razrijedili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Ljekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Ljekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lijepo objasne.

Marija ne može da dočeka da Miljana dođe kući.

- Ne spavam, ne mogu da jedem, ne mogu da se smirim... Ne postoje riječi kojima bih opisala koliko nam je teško. Po cijeli dan se molim Bogu da Miljana što prije izađe iz bolnice. Imam utisak da je sve ovo noćna mora iz koje ne mogu da se probudim - završava Marija.


.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.