x

Miljana razotkrila Karića i Kockarevu: Ipak su bili zajedno!

Miljana Kulić nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj je ovonedjeljni vođa Stefan Karić dao najmanji budžet, pa ga je napala i iznijela šokantne detalje vezane za njega i Kiju Kockar.

Naime, Nišlijka je već nekoliko dana kivna na Karića, a nakon što je dobila samo 500 dinara budžeta od njega, odlučila je da mu se suprotstavi onako kako samo ona umije, pa je iznijela sve što zna o njegovoj aferi sa Kijom.

Miljana: Odradio si je napolju. Meni je priznao da je bio sa Kijom Kockar i da je imao nešto s njom. Nije htio da kaže direktno, ali se smješkao kulovski i, kao, ne pričam šta sam radio sa bivšom. Sve je rekao. Ljakse jedan. Ne pričaju džabe da ti je k.ta 11 centimetara.


Karić: Debela, tebe boli Kija! Ti si debela tigrica. Nikad nećeš biti kao ona. Veliki pozdrav za Kiju.

Miljana: Što se tiče Stefana, sve mi je rekao što mi je rekao one večeri, kada sam htjela da priđem u njegov krevet. Pun je mržnje. Ja sam oduvijek sumnjala, vidjela sam da je u čoporu, svako pokaže pravo lice. Ja sam mu rekla, biće mi potrčko narednih sedam dana, vidjećete kakve stvari će raditi.

Stefan: Ja sam rekao da ona nikome ovdje ne može da bude prijatelj jer igra rijaliti. Dao sam joj najmanji da bih dokazao da joj se ne šlihtam. Ja ne znam ni ko si, ni šta si, ni da li si muško, ni da li si žensko.



Podsjećamo da se Stefan u "Zadruzi 3" sam izlanuo i priznao da je bio sa Kijom. Naime, kada su ga svi osudili da flertuje sa Dalilom Dragojević, on je rekao:

- Dalila će da kaže da se ja izvlačim iz situacije, samo mi to treba u životu, da budem sa udatom ženom. Te udate s kojima sam bio su bile u razvodu, a ne ovako u braku, kao što je ona sa Dejanom.

Nakon ovoga svi zadrugari su komentarisali kako je Karić konačno priznao aferu sa Kockarevom.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.