x

Miljana se klela u sina kako neće da se pomiri sa Zolom, a sada je opet u njegovom zagrljaju: Oprostio joj pesnicu!

Turbulentan odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti. Naime, ovi učesnici rijaliti programa "Zadruga" su raskinuli zbog Miljaninog neprimjerenog postupka, a nakon nekoliko dana napokon su seli da razgovaraju o svemu.

-Nisam mogla da te pogledam u oči, jer sam ponovo uradila ono što sam uradila u "Zadruzi 2". Uradila sam to jer si zaslužio i opet bih to uradila. Bila sam protiv sebe kada sam bila sa tobom - rekla je Miljana.

- Lažeš za stolom. Neću da se svađam sa tobom, ali ne možeš da kažeš da sam te ja naveo na taj postupak. Cijeli dan sam te smirivao. Niko tebe ne tjera da budemo zajedno, ali jesmo li mi zaslužili posle svega da ulazimo stalno u rasprave za crnim stolom? - pitao je Zola.

U jednom trenutku, Marija Kulić pokušala je da prekine svoju kćerku u razgovoru kako se ne bi pomirlila sa Čolićem, što bivše partnere nije omelo.

- Moj emocije će se smanjiti koliko sutra, ne znam da li je moguće poslije ljubavi da budemo drugovi, ali nije u redu da ulazimo u rasprave - objasnila je Kulićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.