x

Miljanin otac Siniša se bori za život: Bivši bokser na korak od srčke, Marija ne prestaje da plače!

Siniši Kuliću, suprugu Marije Kulić i ocu Miljane Kulić, iznenada je pozlilo u ponedjeljak uveče, zbog čega je završio u bolnici u Nišu. Siniša je hospitalizovan sa srčanim tegobama, a Hitnu pomoć zvao je zbog visokog krvnog pritiska.

Kako Srpski telegraf saznaje, Sinišine kćerke Ana i Tijana užasno su se prepale za očev život i hitno pozvale produkciju Pinka, koja je odmah obavijestila Mariju Kulić da njen muž Siniša ima veliki zdravstveni problem i da je hospitalizovan, te da joj omogućavaju da izađe iz Imaginarijuma. Marija se brže-bolje u pratnji obezbjeđenja televizije Pink, sa njihovim vozačem i dva člana produkcije, uputila na jug Srbije.

Izvor Srpskog telegrafa otkriva da je Marija pokušavala da sakrije strah za život supruga, s kojim ima tri kćerke, ali se užasno uznemirila i preplakala je cijeli put do Niša.


- Okruženje Kulića kaže da Marija najbolje umije da smiri Sinišu jer zna šta mu zadaje najveće glavobolje i probleme i svjesna je da je boravak nje i njene kćerke uticao da se glavi njihove porodice već narušeno zdravlje dodatno ugrozi. Od trenutka kad se Miljana pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom i usljed njenih žestokih svađa sa majkom Siniši je konstantno bio visok pritisak i osjećao je stezanje u grudima - rekao je izvor blizak produkciji i otkrio koliko joj je bilo teško da ostane pribrana.


- Marija je iz kombija Pink televizije zvala kćerke Tijanu i Anu, koje su joj ispričale da je Hitna pomoć odvezla Sinišu u bolnicu, kao i da su mu spustili pritisak medikamentima, ali da su ga zadržali da bi bio pod nadzorom ljekara i da bi utvrdili kakvo je njegovo kompletno zdravstveno stanje. Kćerke su Mariji ispričale da je Siniša non-stop gledao "Zadrugu", da je slabo jeo i spavao, te da se užasno nervirao što je Miljana ponovo sa Zolom uprkos svemu i zato što ne prestaju da se se.saju. Sinišu je, prema riječima njegovih kćerki, dotuklo to što se Marija i Miljana stalno prepiru pred milionima. Marija je slušala kćerke šta joj govore i stalno brisala suze, a smirivala ih je trudeći se da sakrije zabrinutost - kaže naš izvor.

Srpski telegraf je pozvao Sinišu Kulića juče u toku dana, a čim se javio, čuli smo da jedva diše.

- Ko je to? Ležim u bolnici, ali ne mogu da pričam za medije - rekao je Siniša dok se borio za dah.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.