x

Miljković ima posebne uslove za ulazak u Parove: Traži 2.000 € nedjeljno, a Lunu nudi za 5.000!

Marko Miljković trenutno pregovara sa Hepi televizijom o učešću u osmoj sezoni rijalitija "Parovi", saznaje Kurir.

Bivši di-džej iz Brusa znatno je sebi podigao cijenu nakon izlaska iz "Zadruge", pa je tako od produkcije srećne TV tražio honorar od nevjerovatnih 2.000 eura nedjeljno. Ali to nije sve. Na prijedlog organizatora "Parova" da bi on i njegova djevojka Luna Đogani mogli u paru da uđu u rijaliti, Miljković je odgovorio da bi to koštalo još više, tj. ne ispod 5.000 eura.

- Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik "Zadruge", a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišten i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dvije hiljade eura nedjeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtjev, ali još ništa se nismo dogovorili - kaže naš izvor sa Hepija.


Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u "Parove", njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih učesnika zbog obaveza koje novopečena pjevačica ima napolju.

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju da više ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promijeni stav. Tražio je 5.000 eura nedjeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u "Parovima" samo do kraja godine. Luna je snimila dvije pjesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lijepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sljedeće nedjelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasad mi smo spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 nedjeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost - dodao je naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.