x

Milojko uhvatio 53 godine mlađu Milijanu u prevari, pa htio da presudi sebi!

Milojko Božić umalo je sebi presudio nakon što je svoju 53 godine mlađu vjerenicu Miljanu Bogdanović uhvatio na gomili sa ljubavnikom.  

Vremešni učesnik rijalitija "Parovi 7" djeluje kao miran i staložen čovjek, kao osoba koja sve probleme podnosi stojički. Ipak, nije baš sve tako kako izgleda. Naime, on i njegova ljubav su neposredno prije nego što su kročli u javni svijet imali mnogo ljubavnih problema, a jedan od njih ga je umalo koštao žive glave.

- Milijana je u selu poznata kao opasnica, vrtirepka koja flertuje sa kim stigne. Njoj nije bitan ni izgled ni godine. Ona je žderačica muškaraca. Pored toga što obožava da se igra crnom magijom, voli oženjene, voli ona mlade i neiskusne, pa sve do onih matorih koji mogu dede da joj budu - kaže naš izvor.


Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, kada je zavela Milojka, stekla je njegovo povjerenje i bila je sigurna da može da radi šta želi. Ipak, nije se nadala da je Milojko toliko blesav da je spreman čak i da se ubije zbog nje. Ona je tako zavela jednog muškarca iz sela, danima ga je mamila, sve dok se nije pogodio momenat da ostanu sami. Naime, Milijana ga je pozvala u vrijeme kada je Milojko imao posla u mjesnoj zajednici sela, gdje je otišao na neke sastanke. Pozvala je ljubavnika u kuću da se malo druže, misleći da je sigurna i bezbijedna i da se Milojko neće vratiti. Počeli su da se pipkaju, ljubakaju. Njenom vremešnom ljubavniku đavo nije dao mira, pa se brže-bolje vratio kući, a onda je imao šta i da vidi. Miljana na gomili sa susjedom iz sela.


- Odmah se uhvatio za glavu i onako unezveren potrčao je ka pomoćnoj zgradi. Zgrabio je kanap u namjeri da se objesi. Milijana i ljubavnik su pojurili za njim i bukvalno ga skinuli sa vješala da se ne ubije. Jedva su mu istrgli kanap iz ruku. Ta situacija se jedva smirila, on je prešao preko svega, ali uz određene ultimatume. Od tada je Milijana mirna, manja od makovog zrna. Nije mrdala nigdje niti je koga gledala do sada u rijalitiju, kada se zaljubila u Aleksandra Požgaja. Ipak, Milojko sve ovo mnogo lakše podnosi sada jer je već jednom prošao kroz pakao kada ju je zatekao sa komšijom u krevetu - završava izvor Rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.