x

PLANIRA DA POSTANE LIDER

Miloš Biković pokreće novi biznis u Srbiji: Zaposliće 580 ljudi, a ulaže se više od 8 miliona eura!

Miloš Biković jedan je od najpoznatijih mladih domaćih glumaca, a nakon uloga u nekoliko ruskih serija i filmova postao je i miljenik tamnošnje publike.

Biković sada planira da u saradnji sa italijanskim partnerom pokreće novi biznis u Srbiji. Riječ je o producentskoj kući koja će se baviti animiranim filmovima.

"Tačno je, planiramo da postanemo lideri u svijetu po proizvodnji kratkog animiranog filma. Ovo je lokacija, ali kad bude bilo nekih zanimljivijih detalja obavijestiću vas", kratko je objasnio Biković.


Ideju o izgradnji studija u kome će se snimati kratki, animirani, veb i striming filmovi, podržala je Vlada Srbije, a glumac Miloš Biković možda je i najzaslužniji za brzu realizaciju ove ideje.

Cijena ovog prostora na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu košta oko 2.500 eura po kvadratu, a ako je suditi po riječima glumca radi se o zaista ozbiljnom projektu.


Kako je ranije izjavio, u planu je otvaranje još jedne producentske kuće u Novom Sadu.

Zajedno sa Bikovićem na ovom projektu radi i italijanski filmski producent Andrea Jervolino, koji će uložiti 8,5 miliona eura i zaposliti 580 ljudi u Srbiji, prenosi gore spomenut medij.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.