x

evo šta jede

Milutin Mrkonjić se bukvalno prepolovio: Kad se pojavio u studiju, ljudi u čudu kako sad izgleda, a imao je 125 kg!

Milutin Mrkonjić doveo je liniju u 78. godini u red zahvaljujući partnerki Ani Bekuti. Mrkonjić je za prošlu Novu godinu donio odluku da smrša i to zbog zdravlja jer su počela da ga bole koljena, koja nisu mogla da izdrže 125 kilograma, koliko je tad imao.

Za osam mjeseci je skinuo čak 25 kilograma, ali je dao sebi zadatak da će još smršati, i po svemu sudeći u tome mu je uspjelo.

Milutin se pojavio se u emisiji "Amidži šou", a mnogi su ostali zatečeni njegovim izgledom. Na društvenim mrežama se uveliko komentariše kako se "prepolovio", a pojavio se kao gost iznenađenja svojoj partnerki, pjevačici Ani Bekuti.


Ona je, naime, reklamirala pojam koji joj se nalazio iza leđa, ne znajući o čemu se radi, da bi na kraju saznala da je zapravo u pitanju - Mrka. Ovo je nasmijalo i nju i ostale u studiju.

Podsjetimo, Mrkonjić je krenuo na dijetu tako što je prepolovio porcije, a onda mu se i priključila Ana.

"Istrajao sam zahvaljujući njoj i njenoj podršci", rekao je nedavno Mrka. On objašnjava da je čim je iz ishrane izbacio slatko i masno počeo da se osjeća bolje.

"Ana nam za doručak spremi ovsene pahuljice sa mlijekom i voćem. Uglavnom ručamo meso i salatu, a večeramo potaže. Ona drži kontrolu nad onim što jedemo", rekao je Mrka. 


Ovo jede Milutin Mrkonjić

Doručak: Ovsene pahuljice, bobičasto, jezgrasto i suho voće.

Užina: Ananas, lubenica, šljiva, grožđe...

Ručak: Barena boranija, piletina ili riba i salata.

Večera: Potaž od bundeve i šargarepe i tri ražena dvopeka.

Trik savjet: Hranu sprema isključivo na maslinovom ulju, a od začina koristimo biber kurkumu, rekao je tad u Hitu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.