x

Mimi Oro saslušana zbog pros..tucije: Izdržavam se od prodaje ribe!

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, prva je javnosti poznata starleta koja je na poziv Višeg tužilaštva u Beogradu juče saslušana u istrazi koja se vodi protiv najpoznatijeg srpskog m.kroa Mihajla Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića!

Kako Kurir saznaje, starleta se u tužilaštvu zadržala petnaestak minuta i tokom saslušanja potvrdila da poznaje m.kroa Maksimovića, koji je doveden iz Centralnog zatvora kako bi prisustvovao njenom saslušanju.

- Mihajla poznajem nekoliko godina. Upoznali smo se slučajno, preko zajedničkih prijatelja, u jednom beogradskom klubu. Kasnije smo se sretali po gradu - rekla je, kako izvor Kurira otkriva, Mimi Oro, tvrdeći da ne radi za ovog makroa. Na pitanje od čega živi, s obzirom na to da nije zaposlena i da je ranije privođena zbog bavljenja pros..tucijom, ona je odgovorila:

- Moji roditelji imaju ribarnicu u Jagodini, kao i nekoliko lokala.


Kako je Kurir pisao, na spisku djevojaka koje su navodno radile za Maksimovića, osim Mimi Oro, nalaze se i Sanja Stanković, koja je trenutno učesnica rijalitija „Zadruga“, kao i Plejboj zečica Božana Vujinović. Naš sagovornik nije mogao da otkrije da li će i one biti saslušane, ali napominje da su iskaze već dale djevojke nepoznate javnosti.

- Trebao mi je novac i odlučila sam da se bavim pros..tucijom, tako sam upoznala Mihajla preko prijatelja - priznala je jedna od djevojaka, čije je ime poznato redakciji. Prema njenom svjedočenju, s Mihajlom se odmah dogovorila da on pronalazi klijente i dogovara cijenu, od koje 70 procenata ide njoj, a 30 njemu.

- Moram da napomenem da sam sve radila dobrovoljno, mogla sam da biram broj klijenata, kao i da li ću nekog od njih da odbijem. Nikakve sankcije za to nisam snosila. Uvijek sam mogla da uzmem slobodan dan, kada sam bolesna ili kada želim da budem sa dečkom. Dogovor je bio da nemam klijente mimo Mihajla - otkrila je ova djevojka na saslušanju.



Prema njenim riječima, zadatak djevojaka je bio da atraktivno izgledaju i budu lijepo obučene, što nije nužno značilo da moraju da nose firmiranu garderobu.

- Imale smo službene mobilne. Na njima su nam stizale poruke gdje će vozač da nas pokupi, kao i koja je cijena dogovorena - rekla je ona, i otkrila da je u prosjeku jednom mjesečno Mihajlo držao sastanke na kojima su prisustvovale sve djevojke. Kako tvrdi, nikada od koleginica nije čula da se žale na Mihajla ili Dušana.

Izvor Kurira otkriva da je istraga koja se vodi protiv Mihajla Maksimovića zbog trgovine ljudima pri samom kraju i da je moguće da on bude optužen za posredovanje u pros..tuciji, s obzirom na to da dokazi upućuju da su djevojke za njega radile dobrovoljno.


- Saslušani su brojni svjedoci i prikupljeni drugi dokazi. Očekuje se da uskoro istraga bude završena i da tužilaštvo odluči da li će podići optužnicu za trgovinu ljudima ili posredovanje u pros..tuciji, s obzirom na to da je većina djevojka izjavila da su dobrovoljno radile za m.kroa i davale mu dio zarade, pošto im je on pronalazio klijente. Neke od njih su izjavile da ih je primoravao da redovno idu na ginekološke preglede i fitnes-treninge, što se teško može tumačiti kao prisila na bavljenje pros..tucijom, naročito što su, prema sopstvenom priznanju, rekle da su zarađivale i do 10.000 eura mjesečno - kaže izvor Kurira.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.