x

Mina Vrbaški privodila muškarce za se.s u stanu gdje je živjela sa Anom Korać: Ovo su svi detalji odnosa dvije rijaliti učesnice!

Mina Vrbaški i Ana Korać ne samo da su dijelile stan nego su imale i zajedničke prijatelje, koji su im navodno bili makroi. Ana od toga vješto pere ruke, te ne želi da se spominje to da je živjela sa Minom, koja je priznala da se bavila pros*itucijom. Bliska prijateljica Ane Korać je otkrila pozadinu njihovog sukoba i netrpeljivosti.

"Iako je Mina pokušavala da sakrije da je živjela s Anom, to se naravno odmah saznalo. Ana to nije željela da potencira, ali eto, do medija je došlo i svi su objavili. No glavni razlog zbog kog Mini nije prijala ta priča jeste činjenica da je Ana napustila zajednički stan onog trenutka kada je Mina počela da dovodi nepoznate muškarce, i to svake druge večeri novog frajera", kaže bliska prijateljica Koraćeve i dodaje da se Mina pravdala da su joj to prijatelji.


"Prvih nekoliko nedjelja, Ana je zaista vjerovala da Mina iz grada dovodi drugare, međutim, kasnije je preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da je Mina počela da se bavi pros*itucijom, te da zarađuje tako što pokupi momke iz klubova i privodi ih u stan. Između ostalog, jedan od onih koji su češće dolazili da "obiđu" Minu zapravo je bio njen makro", kaže Anina bliska prijateljica i tvrdi da je tada Koraćeva odlučila da povuče radikalan potez.


Kada su Mina Vrbaški i Ana Korać bile učesnice prve sezone rijaliti programa, već tada se osjećala netrpeljivost među njima. Jedna drugoj su prijetile na suptilan način, ali nikada nisu željele da otkriju šta znaju jedna o drugoj. Ipak, kako je Mina tada izbačena iz rijalitija prije Ane, ona je na svom Instagram nalogu objavila video-snimak na kojem se vidi kako Koraćeva bez brushaltera pleše u njihovom zajedničkom stanu. Mnogi su još tada osudili Minino ponašanje, a čini se da je Ana riješila da joj vrati za sve u drugoj sezoni, pa se sada lome koplja oko toga koja će više prljavštine iznijeti o onoj drugoj.


"Nije joj padalo na pamet da više nijedan dan provede u stanu sa Minom. Pozvala je nekoliko drugarica koje su joj pomogle da se spakuje, a u međuvremenu je našla garsonjeru. Mini je telefonom saopštila da napušta stan, te da ne želi više da je vidi jer joj je muka od svega što radi. Tada joj je priznala da je saznala da se Mina bavi pros*itucijom i da ne želi da bude tom okruženju" kaže ona.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.