x

Mina Vrbaški priznala da se bavila najstarijim zanatom: Neke stvari radim sa muškarcima, jer mi je dosadno!

Tokom večerašnje emisije zadrugari su gledali video-snimke, a jedan od njih je prozrokovao priznanje Mine Vrbaški da se bavila najstarijim zanatom zbog nedostatka finansija njene porodice.  

Zbog toga što je skupila hrabrost i ovo priznala pred milionskim auditorijumom, zadrugari su joj pružili punu podršku i nisu dozvolili da se zbog toga osjeti poniženom. Mina je kroz razgovor sa ukućanima priznala kako je Ivani Vrbaški, svojoj majci pravdala zarađen novac.

- Uopšte nije prijatno. Mama me je uvijek pitala odakle mi novac, a ja joj svaki put dajem po 200 eura, skupljam, skupljam, i onda sam prestala jer se ona zaposlila - pričala je sramežljivo Mina, a onda je otkrila da je ovo radila u Australiji.


Potom je Mina kroz razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša i Višnjom Petrović priznala zbog čega ima poriv da se igra sa muškarcima.

- Ja neke stvari radim sa muškarcima, jer je meni dosadno, ja nemam ni u koga povjerenja, ne mogu da ti opišem osjećaj kada ti dolaze ljudi. Na kraju sam shvatila kako treba da se ponašam, naučila sam kako treba da cijenim neke stvari, kako treba sebe da cijenim. Ko želi prihvatiće me, ko ne želi neće - pričala je Mina.


Osim što su zadrugari maksimalno podržali Minu, a Ša je iskritikovao Petra Tojagića koji je isprovocirao Minu i doveo je do ovako mučnog priznanja.

- Ovo je burazeru težak život. Nije to radila da bi se sprdala, hranila je sebe, poznajem je - pričao je Ša Petru.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.