x

Minu majka prodavala za 5.000: Isplivala strašna istina o Ivani Vrbaški, više nećete biti kivni samo na Anabelu!

Za Mininu jednu noć sa bogatim srpskim biznismenom Mickom koji živi u inostranstvu, Ivana je uzela čak 5.000 eura. Da se to se dogodilo, odnosno da joj je majka bila m.kro, Mina nije saznala do današnjeg dana, a bila je uvjerena da se s.ks sa mladim i poželjnim gospodinom dogodio iz obostrane požude, jer je Ivana kćerku sa njim upoznala kao što provodadžike inače upoznaju parove. Tako je mislila Mina, ali ne i biznismen, jer je intimne trenutke sa rijaliti zvijezdom debelo platio Ivani i to unaprijed!

Sve ovo za Rijaliti je ispričao prijatelj Minine mušterije, koji je revoltiran time što se Ivana Vrbaški navodno gnušala kćerkine ružne prošlosti i javno izjavljivala da nije imala pojma da je Mina naplaćivala s.ksualne usluge.

- Ivana se folira da ne zna da se Mina bavila pros..tucijom, a sama je prodavala kćerku i to za 5.000 eura. Ko zna koliko je puta poslije toga i prije toga majka prodavala Minu i koliko je zaradila preko tada maloljetne djevojke. Gadna je ta Ivana kad je može tako nešto da uradi, a siguran sam da je mislila da će se moj prijatelj Micko zaljubiti u njenu kćerku i da će imati dvostruku korist, odnosno da će čovjeka da muzu u nedogled. Međutim, Micko je bio svjestan da je sa pros..tutkom imao posla i ni na kraj pamet mu nije bilo da miješa emocije sa čistim pražnjenjem za vrijeme odmora u Srbiji. Istina je da je Mina prije nego je sa Mickom otiškla u hotelsku sobu izašla sa majkom i sa nama dvojicom na piće, pa na večeru, i da nije znala za Mickov i mamin dogovor - ispričao je prijatelj Mininog klijenta.


Odgovor od Ivane Vrbaški na pitanje kako je potrošila novac koji je dobila za iznajmljivanje kćerkinog tela nismo dobili jer se nije javljala na naše pozive, niti je odgovorila na sms poruke.

Podsjetimo, Mina je i u prethodnoj "Zadruzi" kada je pred milionima priznala da je sa šesnaest godina novac zarađivala od pros..tucije istakla je da je njime prehranjivala porodicu, kao i da je slala svojoj majci novac zarađen od s.ksa.

- Moji često nisu imali šta da jedu jer je mama dobila otkaz na poslu. Slala sam im novac, da moj mali brat ima makar za osnovne stvari. Nije mi bilo lako, ali nisam prodavala tijelo iz hira nego da bi smo preživjeli - rekla je Mina u drugoj sezoni "Zadruge".


Ivana: "Mina je kao pros..tutka zarađivala simbolično".

Ivana je nakon Mininog priznanja da je bila pros..tutka rekla da vjeruje da je njena kćerka samo simbolično zarađivala od najstarijeg zanata.

- Mina pros..tucijom nije zarađivala neke velike pare, jer nikada nije lijepo živela. Život u Beogradu je skup tako da treba dosta novca i za najosnovnije potrebe. Mina nikad nije imala skupu garderobu, a vozila se gradskim prevozom po Beogradu. Do Inđije je dolazila vozom - rekla je Ivana.


Mensurov brat iskopao svašta o Mini: Držali je zatvorenu po tri dana u Crnoj Gori i iživljavali se nad njom!

Mensurov brat Ardijan Ajdarpašić potrudio se da sazna sve pikanterije vezane za Minu kako bi bratu Mensuru već prvog dana po izlasku iz rijalitija otvorio oči i sasuo mi istinu o djevojci koju je, maltene, spreman da ženi. Rođak Ajdarpašića je za Rijaliti ispričao da je Ardijan saznao za Minine s.ks afere po Grčkoj i Crnoj Gori i da je gora nego što su mislili.

- Mina je išla kojekuda da se prodaje. Imala je klinjente po crnogorskom primorju i u Grčkoj. Tukli su je i razvlačili kao harmoniku i to njoj nije bio nikakav problem jer je probisvijet. Neki opasni momci iz Boke su je zatvarali po tri dana i iživljavali se nad njom- otkrio je rođak Mensura Ajdarpašića.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.