x

MIRELA OTKRILA DETALJE VEZE SA UHAPŠENIM TIGROM: Živjela sam u njegovoj rezidenciji kao kraljica!

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar, koji je uhapšen u nedjelju uveče, pod sumnjom da je prebio bivšeg policajca Milana Trticu, prilikom saslušanja negirao je krivicu. Naime, Tigar, koji je široj javnosti postao poznat po burnim vezama sa starletama i voditeljkama, tvrdio je da se nije fizički obračunao sa Trticom, te da je bivši policajac sve izmislio.

``Nisam ga ni takao, a kamoli tukao. Ne znam ni ko je taj Trtica``, rekao je na saslušanju u Tužilaštvu Tigar, kom je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

 
U Tigrovu nevinost uvjerena je i Mirela Lapanović, koja se sa kontroverznim biznismenom kratko zabavljala nakon izlaska iz rijalitija „Parovi“, a sada kaže da ju je vijest o privođenju biznismena zatekla nespremnu.
 
 
``U potpunom sam šoku, jer ne mogu da vjerujem da se to desilo. Dejana, najprije, poštujem kao prijatelja i vjerujem da su svi nevini dok se ne dokaže suprotno. Tigar ima moju bezrezervnu podršku, jer smo i nakon prekida ostali u dobrim odnosima``, započinje priču Lapanovićeva i objašnjava zbog čega ne vjeruje da je Popović nasilnik.
 
 
``Dok smo se zabavljali, bila sam potpuno zaštićena, tretirao me je kao kraljicu. On je pravi džentlmen, elokventan i galantan. Nije mu bilo teško ni da lično dođe po mene, iako ima ljude koje rade u njegovom obezbjeđenju. Nikada nije podigao glas na mene, a kamoli ruku. Smireniju osobu od njega nisam upoznala, ljubazno se ophodio sa svojim zaposlenima, nikada nije vikao na obezbjeđenje, a čak je i na žensko zvocanje odgovarao strpljivo``, kaže Mirela i dodaje da Tigra poznaje duže od godinu dana.
 
 
``Nas dvoje smo se upoznali nakon što sam pobijedila u slovenačkom „Velikom bratu“, takoreći slučajno, preko Fejsbuka. Tigar je jedan od rijetkih muškaraca koji mi nije tražio da mu šaljem s*ksi fotografije, iako se sada javljaju djevojke koje su to navodno radile na njegov zahtjev``, priča Lapanovićeva, koja je nekoliko mjeseci živjela sa Tigrom.
 
 
Uprkos činjenici da je nedavno izašao snimak s*ksa iz Tigrove spavaće sobe sa starletom Kristinom Spremo, Mirela kaže da se ne plaši da bi se to i njoj moglo desiti.
 
 
``Živjela sam u Tigrovoj rezidenciji, odnosno u samom epicentru dešavanja, i mogu da vam kažem da kamere nisu instalirane zbog žena, već zbog njegove lične bezbijednosti. Moj bivši partner u svom domu čuva mnogo modela satova “roleks” i “frenk miler”, a svima je poznato koliko ti brendovi koštaju. Otuda i kamere, a ne zbog žena, kako su mnogi skloni da pretpostave. Snimanje s*ksualnog čina uvijek je dobrovoljno``, kaže za kraj Mirela.
 
 
Dejan Popović Tigar priveden je pod sumnjom da je 12. novembra ove godine u Kumodraškoj ulici zadao više udaraca u glavu Milanu Trtici, nanijevši mu teške tjelesne povrede opasne po život. I dok je na saslušanju u Tužilaštvu Tigar negirao da uopšte poznaje pretučenog policajca, dotle se spekulisalo da je motiv za napad bio taj što ga je Trtica prozivao u „Parovima“.
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.