x

jedva dočekala da odseli

Mirka Vasiljević otvorila dušu: Život na Kipru je pakao!

Glumica Mirka Vasiljević, koja se nedavno vratila u Srbiju s Kipra, gdje je sa djecom i suprugom Vujadinom Savićem boravila zbog njegovog poslovnog angažmana, priznala je da im tamo nije bilo nimalo lako jer je život tokom korone u ovoj zemlji veoma ograničen. Povratak u Beograd desio im se iznenada, ali je glumica naglasila da joj mnogo prija.

- Ovdje se osećam kao da sam u Diznilendu, iskrena da budem, jer sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gdje smo protekla tri mjeseca živjeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa, ako dobijete dozvolu, izađete i smijete da budete napolju samo tri sata. Ukoliko vas uhvate u nekoj drugoj opštini, velike su novčane kazne, maske moraju da se nose preko cijelog nosa, ako je ispod nosa, opet su novčane kazne.


- Ništa ne radi, sem supermarketa i apoteka, tako da je moje sređivanje za supermarkete bilo posebno. I to ne idem u jedan, nego u četiri supermarketa idem. Prala sam zavjese u kući, sve jakne, patike - ispričala je Mirka šaljivo u emisiji "Šok-tok", te opisala da je sa suprugom i djecom u Beograd morala da se seli ,bukvalno, preko noći, ali da su tu samo privremeno pošto, zbog Vujadinovog posla, uskoro idu u Ljubljanu.


- Nije baš u dva sata, ali bila je selidba u toku noći. Bio je to prošli četvrtak, gdje je Vujadin dogovorio pozajmicu za Ljubljanu. U šest po podne smo otiši da radimo PCR testove, svima je bilo nemoguće pet PCR testova, svi su se hvatali za glavu, od šest do osam smo tražili gdje ćemo to da uradimo, pritom ti testovi treba da nam stignu te večeri. Kada smo došli kući, Vujadin mi je rekao: "Ja sada moram da završavam papirološke stvari oko ugovora, ti počni da se pakuješ". Nisam znala odakle da krenem, da li da se smijem ili da plačem. Do šest ujutru smo se spakovali u 15 kofera i u osam ujutru krenuli u Beograd. Sad neko novo životno poglavlje do maja, pa ćemo vidjeti šta ćemo i kako ćemo - zaključila je Mirka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.