x

STIŽU RODE

Mirka Vasiljević trudna četvrti put: Glumica u 5. mjesecu trudnoće, radost u porodicama!

Mirka Vasiljević i njen nevjenčani suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, ekskluzivno saznaje Kurir.

Glumica je u petom mjesecu trudnoće, a sretne vijesti su podijelili sa članovima svojih porodica. I jedno i drugo su željeli još nasljednika, a glumica i u drugom stanju radi punom parom. Ona i Vujadin se uskoro iz Ljubljane vraćaju u Beograd, jer počinje fudbalska pauza, dok će glumica ljeto da provede uglavnom radno. Vasiljevićeva počinje snimanje nove serije, a pored toga vodi računa i o troje djece.


U intervjuima za medije Mirka je već govorila o tome kako priželjkuje da ponovo postane majka:

- Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvijek izmami osmijeh na lice. To su divne vijesti. Iskrena da budem, ja bih voljela da se još jednom ostvarim u ulozi majke.


Pošto naše najmlađe dijete sada ima šest godina, malo čovjek i zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smijeh). Voljela bih da dobijemo još jedno dijete. Nema ništa ljepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim - istakla je Mirka nekoliko mjeseci prije nego što je saznala da je u blagoslovenom stanju. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.