x

još nije sve gotovo

Miroslav i Gordana likuju, očajna Mirjana oglasila se iz Amerike: Ne znam da li je to istina, uskoro će se sve saznati!

Miroslav Ilić je otac Devina Antonovića, glasi konačna presuda koju smo čuli krajem maja. Devinova majka Mirjana Antonović dobila je slučaj protiv folk legende, ali, izgleda da nije još sve gotovo. 

Obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama, izvinila se što je nije bilo neko vrijeme i objasnila dokle se stiglo sa suđenjem i zbog čega proces toliko dugo traje.

“Kao što već znate, Viši sud je donio presudu da su Devin i Miroslav otac i sin. Poslije te odluke Miroslav je odlučio da preda žalbu na Apelacioni sud, bez obzira na to što već i ptice na grani znaju istinu”, napisala je Mirjana i dodala da čeka rješenje.


“Dvije sudije bile su unaprijeđene i prebačene sa Višeg suda u Apelacioni upravo kada je trebalo da počne naše suđenje, tako da smo morali sve iz početka. Zbog toga se slučaj odugovlačio još šest godina. Čula sam da se Miroslav nada da će mu se uzvratiti usluge. Da li je to istina ili ne, uskoro ćemo saznati”, zaključila je godpođa Antonović i svima se zahvalila na podršci.

.

.

.

.

.

.

.


.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.