x

MIRZA VRANJ: Poslije godišnjeg odmora, bila sam očajna…

Poznato lice sa malih ekrana Mirza Vranj, urednica, voditeljica i novinarka emisije Glam Blam, ali i kandidat za Parlament Federacije ispred Nezavisne bosanskohercegovačke liste koju je osnovao Ibrahim Hadžibajrić, otkrila je tajnu svoje ljepote i progovorila o problemima sa licem kojima se susreće posljednjih nekoliko godina.

Naime, zbog posla koji obavlja, teške šminke koju nanosi na lice, te lijekova koje mora svakodnevno da pije njena koža stari brže nego kod njenih vršnjakinja. Zbog svega ovog ona mora više da njeguje svoju kožu i lice te je kao najbolje rješenje za uklanjanje bora, ali i svježi izgled lica pokazala se mezoporacija, ali konačno je pronašla i odgovarajuće kreme za lice kazala je Mirza Vranj.


„Poslije sezone godišnjih odmora i pojave fleka po licu i suhoće, bila sa očajna. Odlučila sam se posjetiti salon Majesthetik gdje su mi, prije svega uradila analizu kože, poslije čega mi je tim stručnjaka preporučio tretman mezoporacije i nastavak rehidracije kože sa Lipo Cosmetics proizvodima. Ono što me lično oduševilo kod Lipo Cosmetics linije proizvoda, je to da su to savremene bioaktivne kreme i serumi koji su veoma popularni u Srbiji. Imaju liniju proizvoda kako za profesionalnu tako i za individualnu upotrebu, a njihova ponuda je raznovrsna i naravno ono što me privuklo su i pristupačne cijene od oko 20 KM“, rekla je oduševljeno lijepa voditeljica Hayat TV-a Mirza Vranj, te iste proizvode preporučila svakoj ženi koja želi da ima lijepu, njegovanu i svježu kožu lica.


Ponuda Lipo Cosmetics linije proizvoda uključuje raznovrsne serume i kreme kao što su: Q10 krema, AH krema za intenzivno obnavljanje kože, PEPTIDE krema, RETINOL krema za regeneraciju kože, 21+ hidratantna krema za masnu kožu, KAVIJAR krema za revitalizaciju kože, te krema za depigmentaciju i hidratizaciju kože za sve one koji imaju problema sa aknama na licu.


Lipo Cosmetics za njih ima DERMAL kolekciju proizvoda koja je na bazi salicidne kiseline koja potkožnu bubuljicu izbacuje na površinu a zatim je osuši.


Naravno ovo nije sve, tu je još mnogo proizvoda namijenjenih za sve tipove kože.


„Ja lično sam oduševljena ovim proizvodima, oni su mome licu vratili svježinu te preporučujem svima da ih potraže u svim bolje snadbjevenim apotekama ukoliko žele vidne rezultate na svojoj koži za jako kratko vrijeme“ poručila je Mirza, te još dodala kako nakon tretmana mezoporacije planira uraditi i tretman dermapena i hemijski piling u gore navedenom salonu Majestheik (Mažestetik) koji osim solarija nudi i sve druge usluge koje su više nego potrebne svakoj dami.


Za više informacija posjetite njihovu FB (https://www.facebook.com/lipocosmetics/) i Intagram stranicu: Lipo Cosmetics i Majestheik (Mažestetik) jer u svojoj ponudi osim linije za individualnu upotrebu nude i liniju za profesionalnu upotrebu namjenjenu za salone.


Ispod pogledajte njeno gosotovanje iz emisije ‘Ljetne face’ na Face TV-u, kad je kod Zvezdane Stojaković progovorila o problemima sa licem, ali i spasu koji je našla u kremama i serumima Lipo Kozmetike.

(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.