x

Mišići, tetovaže... Sanja Vučić iz grupe Hurricane prvi put u javnosti sa dečkom!

Sanja Vučić (26) već neko vrijeme živi sa dečkom, ali su se tek sada prvi put pojavili zajedno na nekom javnom događaju.

Foto: Ata Images/Telegraf.rs

Naime, on je sa pjevačicom i članicom grupe "Hurricane" prisustvovao humanitarnoj žurki u kojoj je učestvovala, a već po dolasku vidjelo se da su sretni zajedno. Došli su nasmijani, a i njemu i njoj bila je smiješna njegova reakcija kada su paparaci počeli da ga fotografišu.

To je potrajalo sve vrijeme koje su proveli u ovom lokalu, a par je bio fenomenalno raspoložen. Sanjin partner viši je od nje, mišići su u prvom planu, kao i tetovaže koje ne krije.


Foto: Ata Images/Telegraf

- Živim sa dečkom, a i ranije sam imala to iskustvo. Ja volim da raspodijelimo obaveze. Ako oboje radimo, zarađujemo, onda da podijelimo obaveze. To je delegiranje. Ajde, recimo, ja ću da operem sudove, ti sjeckaj meso, ja ću da ga ispržim, ti serviraj. Meni to jako prija, jer vidim da nisam nekome sluškinja, majka i baba. Mislim da neki muškarci to smatraju brižnošću - ispričala je Sanja nedavno, na pitanje o momku.


- Ne znam čime me je osvojio, ali kad sam ga vidjela, nešto me je presjeklo. Vraćala sam se iz prodavnice, ni na šta ne ličim, kese… i vidim sjenku, zaklonio mi je sunce jer je veliki. I samo me je presjeklo. Popnem se gore, nešto mi nije dalo mira i sišla sam dole, pružila mu ruku i, eto - ispričala je Vučićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs/
Foto: Ata Images/Telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.