x

Miss Eco Teen International: Srpska predstavnica među 10 najljepših u svijetu, odnijela tri titule!

U Egiptu, zemlji faraona, održan je jedini internacionalni izbor ljepote u svijetu u ovoj godini. Riječ je o Miss Eco Teen International, takmičenju u kategoriji djevojaka između 16 i19 godina.  

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija i glavna tema takmičenja je promocija ekologije i ekoturizma u svijetu, kao i podizanje svijesti i savjesti o značaju očuvanja životne sredine i prirodnih resursa.

Srbiju je na ovom prestižnom takmičenju predstavljala Ema Lebanov iz Pančeva.


Osamnaestogodišnja Ema je na kastingu organizovanom u kompaniji Miss Yu izabrana da predstavlja Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju i da organizatorima takmičenja, žiriju i ljepoticama iz cijelog svijeta predstavi prirodne ljepote i najzanimljivije turističke destinacije Srbije.

Djevojke iz cijelog svijeta predstavljale su se prvo u narodnoj nošnji, zatim su imale zajedničku koreografiju koju su odigrale zajedno sa prošlogodišnjom pobjednicom, Miss Eco Teen International 2019. Nakon toga uslijedilo je pojedinačno predstavljanjem svake od učesnica.


Srpska predstavnica Ema Lebanov uspjela je da se plasira u top 10 najljepših. Pored toga osvojila je još tri titule. Izabrana je za zaštitno lice hotela gdje su djevojke boravile deset dana tokom priprema, Miss Hotela Pickalbatros. Kao zaštitno lice dobila je ugovor o promociji hotela prije svega srpskim turistima, ali i turistima cijelog svijeta kao i obezbijeđen boravak u hotelu u trajanju od mjesec dana.


Sponzori takmičenja "Vatika" - kompanija za proizvodnju prirodnih sredstava za njegu i održavanje kose, odlučili su da je Ema idealna za njihovog brend ambasadora. Shodno tome,druga titula koju je Ema osvojila je Miss Vatika brend ambasador.

U toku pripremnog perioda za finalno veče, ljepotice su imale predtakmičenja.


U takmičenju za resort wear - kupaćem Ema je ušla u top 10 sa unikatnom kombinacijom za plažu, brenda "Amaris" mlade dizajnerke Tamare Tanasković. U Top 10, tačnije šesto mjesto je osvojila i u takmičenju za najbolju eko haljinu koju je za nju specijalno radio Miroslav Pučijasević. Treća pobjednička titula koju je Ema osvojila je Miss Interneta po glasovima na portalima i društvenim mrežama.

Nesumnjivo je mlada i prelijepa srpska predstavnica bila i više nego primijećena ne samo po svojoj ljepoti vec i po eleganciji na sceni u haljini modnog brenda "Diamond Victory" by Miroslav Pučijasević.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.