x

MISTERIJA BROJA 064123***: Kome je Jelena nekoliko minuta pred smrt poslala posljednji SMS? DA LI OVO OTKRIVA UBICU?

Krivično vijeće Višeg suda u Beogradu naložilo je Višem javnom tužilaštvu da u naredbi za dopunu istrage protiv okrivljenog Zorana Marjanovića utvrdi ko je vlasnik broja telefona 064 123**** (cijeli broj poznat redakciji). Sa vlasnikom tog broja Jelena Marjanović je na nasipu razmijenila više SMS poruka, neposredno prije ubistva! Posljednja poruka je bila u 16:43:27. 

Ovo se između ostalog nalazi u spisima suda u koje su "Novosti" imale uvid. U njima stoji i da je tog 2. aprila 2016. godine Jelena Marjanović sa misterioznom osobom "ostvarila komunikaciju u vidu više SMS poruka". Jelena je koristila mobilni telefon sa brojem 064 1407 - 400 i ona je ta koja je poslala poruke na broj 064 123....

- Bazne stanice su u vrijeme vještačenja mobilne komunikacije na nasipu promijenile konfiguraciju u odnosu na onu od 2. aprila kada je Jelena nestala - kaže advokat Aleksandar Zarić. - Vještak je vještačio godinu i nešto poslije tog događaja. Išao je na nasip i zvao ljude iz MTS-a, a nikog od nas koji učestvujemo u krivičnom postupku. To je protivno zakonu. Takođe, sada će morati da se ispitaju svi koji su bili na nasipu u to vrijeme, odnosno oni čiji je mobilni signal registrovan.


Pored toga u dopuni istrage, po naredbi suda, tužilaštvo će morati da ispita i malu Janu, Zoranovu i Jeleninu kćerku, koja je tog kritičnog popodneva bila sa njima na nasipu.

- Traži se da se ona ispita u svojstvu svjedoka, vezano za njena opažanja 2. aprila 2016. u pogledu boravka na nasipu sa majkom i ocem - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi. - To su tražili i branioci Zorana Marjanovića, ali je tužilaštvo taj zahtjev odbilo, iako je mala Jana dva puta davala izjavu u policiji u prisustvu nadležnih službi.


(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.