x

Mitsubishi Eclipse Cross za 2021.

Japanski proizvođač objavio je prve fotografije i tehničke detalje restilizovanog krosover modela Eclipse Cross. Mitsubishi Eclipse Cross je redizajniran nakon tri godine prodaje, a na fotografijama je prikazan model sa desnim volanom, koji će uskoro stići na tržišta Japana, Australije i Novog Zelanda.

Stilske promjene su uočljive na prednjem dijelu, kao i na zadnjem dijelu vozila. Preoblikovani su maska hladnjaka i branik, a farovi su nešto tanji nego na aktuelnoj verziji ovog krosovera.

Pozadi su zamijenjena stop svjetla i uklonjena je LED traka koja je vizuelno povezivala zadnje svjetlosne grupe.

Mitsubishi je unutrašnjost opremio novim 8-inčnim ekranom multimedijalnog sistema, koji je sada podignut na sam vrh centralne konzole i više podsjeća na tablet.

Osim toga, nove su i komande automatskog klima-uređaja.

Mnogi tehnički detalji tek treba da budu saopšteni, ali je japanski proizvođač da će model za 2021. biti dostupan u plug-in hibridnoj (PHEV) verziji, sa pogonskom konfiguracijom preuzetom od modela Outlander PHEV.

Sistem se sastoji od dva elektromotora i 2.4 litarskog MIVEC benzinca, a pogon je na sva 4 točka.

Pored ove verzije, kupcima će biti ponuđen i 1.5 MIVEC turbo-benzinac sa 4 cilindra i novim turbo-punjačem, kako bi se smanjila turbo-rupa.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.