x

Mjesečni paket košta 8.200 eura: Osvanuo cjenovnik usluga glumice i region u šoku, a neke ne estradi baš nemaju mjeru!

Mnoge djevojke sa javne scene posljednjih mjeseci, ali i godina, zarađuju putem objava na društvenim mrežama, a dok neke reklamiraju određene proizvode, druge prihoduju od objavljivanja svojih provokativnih fotografija.

Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija "Parovi"Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je g.lišava.

Ava Karabatić, naime, na jednom sajtu "za odrasle" objavljuje fotografije na kojima je g.lišava i naplaćuje ih 350 kuna, što je oko 46 eura, a sada kaže da bi za njih tražila i više novca, kada bi pomenuta stranica to dozvoljavala, te za to navodi i iznenađujući razlog.


- Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu fotografije veću od 5.000 dinara, inače bih ih prodavala za 500 eura, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu - rekla je ona .Ava je, osim toga što prodaje intimne fotografije, nedavno dospjela u centar još jednog skandala i to kada je nudila intimne odnose preko oglasa.

Ava je priznala i koliko je koštala njena, kako kaže, najskuplja fotografija.


- Najskuplja fotografija koju sam prodala je moja umjetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 6.500 eura, oni su očarani sa mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drugačija – rekla je ona i dodala kako nema namjeru da postavlja intimne video snimke na popularnu platformu za odrasle.


Prije nekoliko godina je, u javnost je procurio cjenovnik usluga bivše glumice, a danas blogerke Sonje Kovač. Nju na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi, a svoje usluge papreno naplaćuje. Kako su tada prenosili hrvatski mediji, cijena objave na njenom blogu je oko 950 eura.

Objava na Instagramu košta 1.200 eura, a ukupna cijena za cijeli "paket" usluga za tri mjeseca vrijedi 8.200 evra, odnosno 6.950 eura sa popustom).Ako bi neko uzeo opciju za tri mjeseca, s tim da objavljuje samo jednu objavu mjesečno, košta 2.630 eura. Jutjub vlog u kojem Sonja govori o proizvodu, naplaćuje 870 eura.


- Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez intimnih odnosa! Uplata pola na račun, ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - pojasnila je ona, nakon čega su je mnogi s pravom osudili.

Mnogi koji prate rijaliti "Parovi" sjećaju se djevojke koja je sama sebi dala nadimak Sandra Meduza. Sandra se nije pretjerano proslavila, ali njene "izjave" se pamte. Naravno, ne po dobrom. Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za intimne odnose.


- Neki nude od 200 do 500 eura, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dvije eura, ali ja ne pristajem na takve ponude - rekla je starleta u jednom intervjuu.

Starleta Anđela Veštica se jednom prilikom i to sa ponosom pohvalila kako je uspjela da zaradi rekordnih 40.000 dolara od postavljanja fotografija na kojima je g.lišava.- Samo za jun mjesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu ‘što se blamiraš za 10 eura’ - napisala je Anđela tada u svojoj objavi.


Posljednji cjenovnik koji je dospio u javnost jeste onaj koji pripada pjevačici Teodori Džehverović. Budući da posljednjih mjeseci zbog pandemije korona virusa gotovo uopšte na nastupa, Teodora je pronašla drugi način da stekne prihode, a to je od reklama na Instagramu.

Jedan od oglašivača je želio saradnju s Teodorom, pa joj je putem Instagrama poslao poruku: "Pozdrav, Teodora. Da li ste za saradnju?".

Samo nekoliko minuta nakon ponude pjevačica je odgovorila na poslovnu ponudu, i to sa svojim cjenovnikom.


- Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 eura. Da se objavi na fid (na profilu) 700 eura. Srdačan pozdrav - napisala je ona sa svog zvaničnog profila.

Džehverovićeva je tako reklamirala razne vile po Srbiji gdje je boravila, kupaće kostime koji se prodaju putem interneta, obuću, suplemente za sportiste...

U prosjeku, na nedjeljnom nivou inkasirala je između dvije do tri hiljade eura. Ako se uzme u obzir da je to intenzivnije radila otkako je prije šest mjeseci i u Srbiji počela pandemija, za to vrijeme zaradila je približno oko 50.000 eura, navode domaći mediji.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.