x

Mlada Bosanka zaludjela Instagram: Svi pričaju o njenim odjevnim kombinacijama i perfektnom stilu koji ostavlja bez daha! (FOTO)

U posljednje vrijeme veliku pažnju bh. javnosti je privukao Instagram profil pod nazivom fox_maric. Naime, fotografije zanosne plavuše sa nevjerovatnim osjećajem za modu i odjevnim kombinacijama koje obaraju s nogu, privukle su kako pripadnice ženske populacije koje žele izgledati perfektno, tako i muškarce čije uzdahe ova ljepotica mami. 

Instagram profil fox_maric obiluje  fotografijama vrhunskih stajlinga plavuše koja podsjeća na pravu barbiku. Riječ je o djevojci iz Modriče, mladoj bh. blogerki Milijani Marić na čijem profilu ćete pronaći stajlinge koji uistinu ostavljaju bez daha. Jasno je da se radi o blogerki koja je veoma iskusna kada je moda u pitanju, a kada pogledate njena izdanja, teško da ćete pronaći neku grešku. 


Koliko je zanosna plavuša upućena u modni svijet pokazuju i fotografije na kojima se vide komadi garderobe poznatih svjetskih marki poput "Versace", "Dolce&Gabanna","Chanel". Inače, njen Instagram profil je posebno "zaživio" u posljednje vrijeme, a bh. javnosti je već dovoljno privukla pažnju, te u njenim nepogrešivim odjevnim kombinacija uživa preko 17.000 pratilaca. 


Fotografije atraktivne blogerke su se u nekoliko navrata našle i na pojedinim Fashion i Instagram stranicama, tako da je očigledno kako zavređuje posebnu pažnju. Interesantno je kako Milijana na nekim od fotografija neodoljivo podsjeća na Jelenu Karleušu. Naime, neki stajlinzi su upravo onakvi kakve je nosila JK, a jedan od njih je pink kosa i bež kaput ili onaj koji je Jelena nosila na finalu 'Zvezda Granda' - dugačka plava kosa i plavi kombinezon. Instagram nalog je dostupan na linku: https://www.instagram.com/fox_maric/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.