x

za mladića ima samo najljepše riječi

Mladen je par trenutaka prije tragedije popio kafu s podstanarima i rekao: Ne mogu ja ovo izdržati! Komšija otkriva detalje tragedije u Laktašima!

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dječaku i dobrom komšiji koji je volio život.

– Volio je ljude, nikada nikoga nije uvrijedio. Bio je vrijedan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Boro.

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promijenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati riječima.


- Brzo su došli policija i ljekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odnijeli u mrtvačnicu – prisjetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

- Sistem je loš, ovakve stvari se ne smiju više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmijeh na društvenim mrežama – ispričao je Drljača za Srpskainfo.


Dodaje kako je nekoliko trenutaka prije tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima, te da je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno riječi dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i objesio se.

.

.

.

.

.

Izvor: srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.