x

MLADEN ŠOKIRAO: Kre*nuo sam Miljaninu majku kada sam imao 17, tada je bila TOP RIBA!

Mladen Vuletić šokirao je sve takmičare, ali i gledaoce rijalitija ``Parovi``. On je oktrio da je imao s*ks sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom. Cronogorac je pobijesnio nakon što se u program uključila Marija i opet ga vrijeđala, pa je od produkcije tražio dozvolu da ispriča istinu o njihovom odnosu.

Vuletić je u tajnoj sobi otvorio dušu i rekao kako je Miljaninu majku sreo prije deset godina, kada je ona sa porodicom bila na ljetovanju. On je tada imao 17, a ona 33 godine.

 

- Vrijeme je da se otarasimo porodice Kulić i njihovih namještaljki. Oni samo izigravaju poštene i patrijarhalno vaspitane ljude, na koje neko tobože treba da se ugleda. S porodicom Kulić sam se upoznao i prije rijalitija, a Miljanu znam još kada je bila mnogo mlada djevojčica i kada ju je njena majka vodila u Sutomore. Imao sam 17 godina, a Marija Kulić 32 ili 33 tada. Na more je stigla sa mužem Sikijem i mlađim djetetom - počeo je Mladen svoju ispovijest i odmah prešao na glavni dio:

 

- Marija je tada željela da ima nešto više sa mnom. Pamtim je kao top ribu, plavušu sa izrazitim oblinama. Pošli smo do tuševa i bilo je šta je bilo. Godinama smo se gledali Marija i ja, a onda me je napala i u prošloj i u ovoj sezoni i meni je žao tog djeteta Miljane Kulić koje će da se rodi - završio je Vuletić.

 

Miljana se razbijesnila nakon ove ispovijesti, ali se čula sa majkom koja ju je smirila i tvrdila da Crnogorac laže.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.