x

Mladen Vuletić iznio šok detalje kako je kre.nuo Mariju Kulić: Ušla je potpuno g.la u tuš kabinu!

Mladen Vuletić, pobjednik sedme sezone Parova iznio je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić.  

Naime, Vuletić je u Tajnoj sobi ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić, koje datira davno prije rijalitija.

- Ja sam se s porodicom Kulić upoznao prije Parova, prije nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja djevojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vrijeme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa kćerkama Miljanom i Tijanom. U to vrijeme sam ja bio ispod picerije "Montenegro" u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželjela da ima nešto više sa mnom - ispričao je Mladen i dodao: 


- U tom trenutku sam ja Mariju Kulić gledao kao top ribu. U to vrijeme je bila plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovjek koji je svjedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Cijeli taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno g.la u tuš-kabinu, htjela da ima se.s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - ispričao je Mladen u Tajnoj sobi vile Parova.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.