x

"Mnogo je umislila sa tih metar i žilet, a o moralu bolje da ne priča!" Nataša Šavija se oglasila povodom priča da je imala akciju sa Slobom, pa brutalno prozvala Kiju!

Nakon što su isplivale informacije da je Sloba Radanović navodno noć nakon Srpske Nove godine proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar koja tvrdi da pjevač s*ksom sa lakim ženama pokušava da sakrije da je bis*ksualac.

Povodom cijele situacije pozvali smo Natašu Šaviju, a ona je na sve ovo imala oštar komentar.

- Bože sačuvaj! Ja sam za Srpsku Novu godinu bila u Novom Sadu, u klubu gdje je on pjevao, nakon toga ga nisam vidjela. Ne znam čovjeka uopšte, to je glupost! - rekla je Šavija za Telegraf, a zatim prokomentarisala Kijine riječi.


- To je njegov nivo? Mislim da sam ja daleko iznad tog nivoa koji ona spominje! Prvo ona ne može da zna da li je to istina, možda je čula, a svašta se priča po gradu kao i uvijek. Da komentariše tako nešto je jako ružno! Ne znam šta bih rekla, sad da je ona neki viši nivo od mene, ne slažem se, šta više... - kaže Nataša i dodaje:


- Ako je dotična stvarno to izjavila, poručujem joj da se spusti na zemlju malo, mnogo je umislila sa tih metar i žilet... Mogu realno pitu sa glave da joj jedem (smijeh). Ona o moralu bolje da ne priča... Okej, to za narod, oni vjeruju "jadnoj prevarenoj ženi", ali ipak...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.