x

Model hlača za sve prilike ljeti

Za proljetnu i ljetnu sezonu možete izabrati bež hlače koje sežu do potkoljenice i imaju široke nogavice koje će, u kombinaciji s visokim strukom, dodatno izdužiti noge.

Hlače imaju i kaiš koji će naglasiti struk. Mogućnosti kombinovanja ovih hlača su beskrajne. Bež boja i ležeran stil otvaraju mnoge opcije, a model hlača može proći u svim prilikama. Za opuštenu ljetnu šetnju možete ih kombinovati uz pleteni top u neutralnoj boji, ljetne cipele na punu petu te veliki šešir koji bi štitio od sunca i davao blago misteriozan look. Ipak, to je tek jedna od milion mogućih varijanti.

U slučaju da želite zablistati u formalnijoj prilici, hlače možete kombinovati s nešto finijom lanenom košuljom, sandalama s visokom potpeticom i otvorenom petom te nešto ozbiljnijom torbicom. Izgledaćete pristojno, a nećete umirati od vrućine. Ove hlače prava su investicija.

Hlače širokih nogavica su se vratile u modu, posebno za poslovne i ozbiljnije lookove. Ali ukoliko nemate tijelo manekenke, njih je jako teško kombinovati a da ne naglase sve ono najgore na nama.


(Oslobodjenje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.