x

Modna jesen 2018: Hoće li ovo biti najpopularnija haljina sezone?

Ne moramo govoriti da je Zara jedan od onih modnih brendova koji je izuzetno popularan širom svijeta, ali jedna haljina iz jesenje kolekcije razlog je naše, ali i pažnje medija širom modne zajednice.

Maria Ortega, kćerka osnivača Inditexa te, između ostalih brendova, Zare, Amancija Ortege, nedavno je prošetala pariskim ulicama tokom Sedmice visoke mode u spektakularnoj bijeloj haljini na resice.


I dok su mnogi mislili kako je u pitanju dizajnerski odjevni komad kojem priliči i visoka cijena, uskoro nas je sve iznenadila i otkrila kako je haljina zapravo iz jesenje Zarine kolekcije.


Asimetričnog kroja, s “halterkragnom” i dubokim izrezom na leđima, haljina je izmamila oduševljenje mnogih, posebno kad su saznali da i sami mogu sebi priuštiti primjerak.


Iako je njena u bijeloj boji, u Zarinoj ponudi haljina je predstavljena u tamnoj tirkiznoj boji i cijena joj je oko 160 KM.

Sjajna opcija za bilo kakav svečani događaj, a ako se pojavi i u bijelom izdanju, sigurni smo da ćemo vidjeti i koju mladenku u ovoj pristupačnoj verziji vjenčanice.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.