x

top 5

Modni komadi koji su vam neophodni ovog ljeta

Espadrile se iz sezone u sezonu vraćaju na velika vrata.

​Ljeto je uveliko počelo, a kako bi i ovog ljeta zasijali potrebno je da u svoj ormaru imate ovih pet modnih komada, koji su apsolutni hit ove sezone.

Bijela haljina

Bijela haljina, kratka ili duga, savršeni je komad za ljeto. Osim što se lako kombinuje uz sve boje torbica i cipela, dodatni efekat dat će joj i preplanuli ten kome svi težimo u ovo doba godine.

Materijal može biti grublji za dnevnu varijantu, dok neke nježnije materijale možete iskoristiti za večernje prilike. U svakom slučaju, ova haljina biće pun pogodak.


Pletena torba

Ovakva torba, osim što je savršen aksesoar za plažu, može biti vrlo efektna i kao dodatak za šetnju po gradu. Da li je napravljena od slame, rafije, ratana, tekstila, vune, konca ili drugih srodnih alternativa dat će dodatni efekat ljetnjem autfitu.

Tome svjedoči i činjenica da je zovu "ljetnjom malom crnom torbom".

Espadrile

Espadrile se iz sezone u sezonu vraćaju na velika vrata. Čini se da nikada neće izaći iz mode. Osim toga što svakom autfitu daju dodatni pečat, jako su udobne.


Ravne sandale sa kaiščićima

Sa sandalama koje se vezuju oko članka ne možete pogriješiti. Ove sandale upotpunit će svaki autfit koji izaberete, dok će vam uz to vizuelno izdužiti nogu.

Svilenkasti materijal

Bilo da je riječ o haljini, košulji, pantalonama ili nekom drugom komadu odjeće, ovakvi materijali učinit će svaki izgled prefinjenim.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.