x

Mogu da budem dadilja Miljaninom sinu: Goca Tržan dobila ideju kako da zaradi tokom korone!

Goca Tržan (46) ponudila se da bude dadilja sinu Miljane Kulić (27) kako bi zaradila koji dinar tokom epidemije koronavirusa! Pjevačica i rijaliti zvijezda imaju djecu sa Ivanom Marinkovićem - Goca kćerku Lenu (13), a Miljana sina Željka (2), koji se nikad nisu upoznali.

Ideja da pop zvijezda postane bebisiterka Kulićevoj nastala je pošto se Tržanka požalila da ima finansijskih problema jer mjesecima nigdje ne nastupa.

- Vidim da je narod baš zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom. Najlakše je reći 'estradnjaci zarađivali hiljade eura, pa sad nemaju prebijene banke'. Kamo sreće da svi zarađujemo hiljade eura! Ne znam, možda bi bilo bolje da se k..vam, moguće da bi me tada više cijenili. Neće nas ubiti korona, nego zloba - napisala je pjevačica na Tviteru.


Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži odmah su počeli da joj predlažu kako da dođe do novca. - Pa, možda vam Miljana Kulić može pomoći, ipak ulazi u 'Zadrugu 4' za 200.000 eura - predložili su Goci, a ona je sa oduševljenjem prihvatila ideju:

- Bila bih odlična dadilja njenom sinu, što da ne!

Goca je očigledno promijenila mišljenje pošto je doskoro Kulićeve zaobilazila u širokom luku.


- Lena nema brata, jer se ja nisam po drugi put porodila. Ako mislite na Željka, ukoliko moja kćerka bude željela da ga upozna, neću imati ništa protiv. Lena zna da je njen tata napravio dijete u rijalitiju, ali ne priča o tome - govorila je do skoro pjevačica, a sličnog mišljenja je i temperamentna Nišlijka.

- Ukoliko bi mi sin tražio da upozna sestru, bila bih spremna da se ponizim i zovem Gocu - poručila je Miljana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.