x

Moj sin je otišao na rođendan, došao kući i zaspao! Više se nije probudio! Neutješni otac Stefana (17) iz Negotina otkriva šta se dešavalo kobne noći !

Stefan Birucić (17) iz Negotina preminuo je juče u svojoj kući, a policija je naložila obdukciju tijela nesrećnog mladića kako bi se utvrdilo od čega je tačno umro.

- Niko od nas ne zna šta se dogodilo, niti možemo da prihvatimo da Stefana više nema. U subotu je legao da spava jer mu je bilo loše prethodnog dana. Očekivali smo da mu bude bolje. Umjesto toga, kada sam u nedjelju oko pet ujutru ušao u sobu da vidim kako je, zatekao sam sina nepomičnog. Našao sam ga mrtvog u krevetu - kaže za Kurir Dragan Birucić, neutješni otac nastradalog tinejdžera.


Stefan je, prisjeća se on, u petak uveče otišao s društvom na rođendan. Iste noći, pod nerazjašnjenim okolnostima, s lakim povredama je završio u bolnici, a potom, 24 sata kasnije, preminuo u porodičnoj kući.


- Oko tri sata ujutru pozvali su me iz policije. Rekli su mi kratko: "Vaš sin je u bolnici, u pripitom je stanju, bila je neka tuča." Istog trenutka sam odjurio u bolnicu, zatekao sam sina koji zaista jeste bio pripit. Otimao se ljekarima, divljao je i odbijao da primi infuziju. Pošto je odbijao liječenje, otpustili su ga iz bolnice i otišli smo kući - prisjeća se Dragan kako je počela agonija porodice.


Otac nastradalog mladića kaže da je po dolasku kući Stefan legao da spava. Međutim, kada se probudio, žalio se na jake bolove u vratu.

- Povraćao je, osjećao se loše. Ponovo sam ga odveo u bolnicu. Ljekari su ga pregledali, snimili. Dali su mu i neku terapiju i poslali nas kući. Nije mu bilo dobro cijeli dan i zato sam juče ujutro oko pet ušao u sobu. Očekivao sam da ga zateknem u boljem stanju - očajan je Stefanov otac.


Kako saznajemo, tinejdžera su u subotu, na pločniku ispred jedne mesare u Negotinu, sa povredama na glavi i licu pronašli slučajni prolaznici.

- Zatekli su ga kako leži ispred te radnje. Imao je oguljotinu na sljepoočnici, podliv ispod oka i neke manje posjekotine. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć kako bi pomogli mladiću - kaže naš izvor.

Prema njegovim riječima, Stefan tada nije želio da kaže kako je zadobio povrede.




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.