x

haos se nastavlja

Moku Slavnića Zvezdanova majka varala sa golmanom, pa završila na ulici: Anina kuma otkrila sav prljav veš, a onda pokazala dokaz!

Kuma aktuelne učesnice "Zadruge 6", Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, obratila se majci Zvezdana Slavnića, Slavici, sa kojom danima unazad vodi medijski rat.

- Ovo mi je žena gospodina glav..ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smjela da pljuneš nikada. Moram da ih podsjetim nju i gospodina "tatka bez patke" na jednu tužnu priču njihovog života, od prije 40 godina- počela je Milena izlaganje, a potom je otkrila da je Zvezdanova majka svojevremeno varala Moku Slavnića:


- Njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsjetiti, jer su već riješili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće - rekla je Milena u emisiji Amidži šou, a potom i pokazala poklon.


Podsjetimo, Zvezdanova majka Slavica Slavnić iznijela je strašne optužbe na račun Ane, kada je je otkrila da ju je Ćurčićeva navodno fizički napala. Njena izjava dodatno je razjarila kumu Milenu Kačavendu, koja od tada javno raskrinkava Slavicu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.