x

Molila policajce da ga vidi, pozlilo joj od bola: Majka otišla do vrtića da odvede jedno dijete, a u povratku ispred zgrade je sačekalo tijelo sinčića (7)!

NIŠ - Majka sedmogodišnjeg dječaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dijete poginulo kada se vraćala kući i ugledala tijelo prekriveno ćebetom ispred zgrade.

Kako se saznaje, majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je ona izašla da drugo dijete odvede u vrtić u blizini, piše list.

Zasad nije jasno kako je došlo do tragedije, ali se sumnja da se dječak, nestrpljiv da vidi da li se majka vraća, nagnuo kroz prozor, izgubio ravnotežu i pao sa velike visine na parkirani automobil ispred zgrade.


Policija i Hitna pomoć su ubrzo stigle na lica mjesta. Ljekari su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt mališana. Tijelo dječaka pokriveno je ćebetom na betonu ispred zgrade.

Ovaj užasan prizor majka sedmogodišnjaka zatekla je kada se vraćala iz vrtića. Nesretna žena, sluteći najgore, molila je policajce da joj pokažu tijelo da bi vidjela da li je riječ o njenom mališanu. U tom trenutku, ostvarile su se majčine najgore noćne more. Hitna pomoć je na licu mjesta ukazala pomoć nesretnoj ženi.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Izvor/Foto: Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.