x

MOLIM GA DA ME NE OSTAVLJA: Kija otvorila dušu, Ognjen je zanijemio poslije njenih riječi!

Kristina Kija Kocka ne krije da pati zbog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijalitiju. Kija je priznala da pati zbog propalog braka, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem sinoć je otvorila dušu. Kockareva je rekla da često sanja Slobu.

- Ja ga sanjam non-stop. To je strašno. Većinom je ista tema, da smo srećni i da se ovo ništa nije dogodilo. Sinoć sam sanjala kako smo srećni i kako ga ja pratim kod Lune u njihov novi stan i molim ga da me ne ostavlja. Onda ja kao slušam neke tužne pjesme, mislim strašno - započela je Kija.

- To njegovo ponašanje... ne znam da li je to u stvari tako ili on njoj želi nešto da dokaže. Meni nije problem da sve kažem nekome pored mene. Očigledno je da osoba pored njega ne razumije neke stvari. Bilo bi drugačije da se on možda drugačije postavio. On treba da kaže njoj: To je moja žena, ja sam njoj učinio štetu, ja tebe volim, ali želim da popričam sa njom! - govorila je Kristina o Slobi i Luni.


Ognjen je bio vidno iznenađen njenim priznanjem. Kija smatra da se Sloba ponaša nezrelo, kao i da se on i Luna svađaju oko gluposti.

- Meni njegovi postupci nisu zreli i sve ovo što radi, ako ne odreaguje kako ona želi, oni se svađaju. Teško im je što sam ja ovdje, ja to razumijem, ali to je njihov problem! I meni je teško što su mi to uradili. On meni želi da kaže mnoge stvari, ali i te kako zadržava stvari u sebi - izjavila je Kristina.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.