x

MOMAK IZ SRBIJE ljetovao u Grčkoj sa roditeljima u isto vrijeme, ali na drugoj lokaciji, nije ni sanjao da će mu se najveća noćna mora dogoditi u omiljenoj zemlji!

Srpski turisti iz godine u godinu sve više ljetuju u Grčkoj, gdje se osjećaju poželjno i prijatno.

U to ime, napravljena je Fejsbuk stranica "Live from Greece", na kojoj možete vidjeti utiske, iskustva sa ljetovanja u Grčkoj i možete pitati šta god vas zanima, od cijena smještaja, kvaliteta plaža, pa i hrane.

No, jedan momak odlučio je da podeli sa pratiocima ove stranice svoju tužnu sudbinu sa ljetovanja u Grčkoj.


Fototgrafije: Ilustracija

On se za vrijeme boravka na moru non stop suočavao sa vremenskim neprilikama, a kao so na živu ranu, uslijedila je smrt njegove majke, koja je u isto vrijeme ljetovala u Grčkoj, ali na drugoj lokaciji.

Potresan status ovog mladića prenosimo u cjelosti:


" Mogu slobodno da kažem da mi je ovo najgore ljeto u Grčkoj od kako znam za sebe. Prvo sa mojom porodicom, 15 noćenja u Haniotiju, prvih 6 dana bila je kiša, od toga 3 dana potop. Ostatak ljetovanja, svaki drugi-treći dan kiša ili uveče ili da te otjera sa plaže. Provedeno najviše dana na Ksenia plaži, ali činjenica da su Grci odlijepili sa cijenama i ponašanjem od ove godine me plaši, i već razmišljam da li ići u Grčku sljedeće ljeto.


Moji roditelji, kao i prethodne 3-4 godine ljetuju u Sartiju, uzmu barem 20 noćenja. Ali ove godine desilo se nešto što samo život može da ti skroji, najgoru noćnu moru. Poslije 10 dana ljetovanja, usred noći, majka je dobila moždani udar i poslije 2-3 sata odugovlačenja sa doktorima i hitnom pomoći, odvezena je u bolnicu u Poligirosu. Otac poslije 24 časa nam je javio šta se desilo (čekao je izvještaj doktora), zanijemio sam, otplakao sam cijeli dan. Ja sam odmah sutradan odletio avionom do Soluna da budem uz njega i užasno teškog srca vidim majku. Nije prošlo 7-8 sati od kako sam stigao, taman pred spavanje, iz bolnice javljaju da je majka preminula.


Iz šoka u očaj, u voljenoj Grčkoj...

Da ne dužim tužnu priču, sreća pa je putno osiguranje završilo sve, samo nam je još falilo da se sa tim borimo, onako emocionalno iscrpljeni.

Ako ništa drugo, umrla je u zemlji koju najviše voli. 

Izvinjavam se na tužnom postu, ali morao sam da izbacim iz sebe. Hvala svima unaprijed na podršci".


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.